in English
Wester Netzler Sailing

19

Jan
2021

Wester Netzler Sailing

Aktuellt

2020 som skulle varit OS-året för seglarna Rebecca Netzler och Klara Wester blev inte det OS-år som alla trott och hoppats på. För precis som nästan allt annat så ställde OS i Tokyo in, eller snarare flyttades fram till 2021. För Rebecca och Klara innebar det att åka hem till Sverige och det blev fokus på träning och endast träning då alla tävlingar och resor inte kunde genomföras.

Men nu handlar inte detta om personer som lägger sig ner och ger upp i första taget och som de själva säger ”Vi har påverkat det vi har kunnat och gjort våra styrkor ännu starkare och utmanat våra svagheter.” Dessutom avslutade de tävlingssäsongen 2020 med en sjätteplats på EM och det är därmed deras bästa mästerskapsplacering tillsammans. Så det finns inget tvivel om att de är taggade och kommer kämpa mer än någonsin under det år som kommer.

Bra jobbat, säger vi på Fagerberg! Vi såg med spänning fram emot att få följa Rebecca och Klara under 2020 och med lika stor spänning, om inte lite mer, så ser vi framemot att få följa dem 2021.

Här ser du dem in action!