in English

Vi erbjuder ventiler för Kemi & Petrokemi

Kemi och petrokemi utgör grunden för tillverkningsindustrin, alltså en viktig del av vår vardag. Det är den här branschen som ser till att vi kan tillverka läkemedel, kläder, plaster, elektronik och oändligt mycket mer produkter som vi i vårt samhälle använder. Men de personer som arbetar här bidrar även med lösningar på komplexa problem som rör vår hälsa och miljö, som till exempel förnybara råvaror och framtidens material. När förutsättningarna ändras så finns dom där och anpassar även oss inför framtiden.

Ventiler för kemi-, olja- och gasapplikationer

De extrema miljöförhållanden som finns inom kemi- och petrokemiindustrin ses sällan i andra branscher, vilket gör att kraven på processerna här är väldigt höga. För kemi-, olja- och gasapplikationer kan vi erbjuda en lång rad produkter, vissa helt specialanpassade för just dessa branscher och de krav som ställs.

Exempel på det är ATEX-godkännanden, SIL-klassning och speciella kapslingar och ytskydd, ett exempel kan vara kapslingar som lackats enligt off-shore standard.

När det finns extra krav på täthet vid avstängning och även om det behövs verifiering av tätheten så har vi våra ”block and bleed”-ventiler.

Mätutrustning – debiteringsmätning av både vätska och gas

När det gäller mätutrustning kan vi erbjuda volymmätare med OIML- och/eller MID-certifikat för debiteringsmätning av både vätska och gas, som tillägg går det att välja vår flödesdator SUMMIT 8800 som designats speciellt för denna bransch.

Dokument

I vår produktöversikt, får du precis som namnet avslöjar, en översikt över våra affärsområden och våra produkter.

Snabbförfrågan

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina branschspecifika utmaningar så kan du göra en snabbförfrågan här bredvid eller kontakta en av våra kundansvariga.

Förfrågningar med bifogade dokument skickas direkt till forfragan@fagerberg.se