in English

Vi erbjuder ventiler för Kemi & Petrokemi

Kemi och petrokemi utgör grunden för tillverkningsindustrin. Det är den här branschen som ser till att vi kan tillverka läkemedel, kläder, plaster, elektronik och oändligt mycket mer produkter som vi i vårt samhälle tar för givet. Men de personer som arbetar här bidrar även med lösningar på komplexa problem som rör vår hälsa och miljö, som till exempel förnybara råvaror och framtidens material. När förutsättningarna förändras så finns de där och anpassar oss inför framtiden.

Ventiler för kemi-, olja- och gasapplikationer

De extrema miljöförhållanden som finns inom kemi- och petrokemiindustrin ses sällan i andra branscher, vilket gör att kraven på processerna här är väldigt höga. För kemi-, olja- och gasapplikationer kan vi erbjuda en lång rad produkter, vissa helt specialanpassade för just dessa branscher och de krav som ställs.

Exempel på det är ATEX-godkännanden, SIL-klassning och speciella kapslingar och ytskydd. Till exempel kapslingar som lackats enligt offshore-standard.

När det finns extra krav på täthet vid avstängning och även om det behövs verifiering av tätheten så har vi våra ”block and bleed”-ventiler.

Debiteringsmätning av vätska och gas

När det gäller mätutrustning kan vi erbjuda volymmätare med OIML- och/eller MID-certifikat för debiteringsmätning av både vätska och gas. Som tillägg går det att välja vår flödesdator SUMMIT 8800 som designats speciellt för denna bransch.

Dokument

I vår produktöversikt, får du precis som namnet avslöjar, en översikt över våra affärsområden och våra produkter. Men du som är intresserad av kemibranschen kan även ha nytta av att kolla in vår broschyr som är anpassad just för dig!

 

Snabbförfrågan

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina branschspecifika utmaningar så kan du göra en snabbförfrågan här bredvid eller kontakta en av våra kundansvariga.

Förfrågningar med bifogade dokument skickas direkt till forfragan@fagerberg.se