Bli en del av Fagerberg

Här nedan listas våra lediga tjänster, men också en uppmaning till dig som har en annan kompetens än den vi just nu söker. Hör av dig, kanske är det just du som är Fagerbergs nästa stjärna.

Så gör Fagerberg vardagen bättre för processindustrin.

Här nedan listas våra lediga tjänster, men också en uppmaning till dig som har en annan kompetens än den vi just nu söker. Hör av dig, kanske är det just du som är Fagerbergs nästa stjärna.

Vi vill skapa perfekta flöden

Det kräver kunskap, professionalism och spontanansökningar

Nedan listar vi våra lediga tjänster, men kanske ser du inget som passar just dig. Det kan bero på att vi aldrig träffat dig. Så, skicka gärna in ett par rader ihop med ditt CV och ett brev där du berättar varför du vill bli en del av Fagerberg. Vi är alltid nyfikna på att höra från dig som kan hjälpa oss att bli ännu bättre.

TEKNISK INNESÄLJARE

Vill du vara en del av ett innovativt företag inom ventiler och instrument för processindustrin som genomsyras av en entreprenöriell företagskultur och stark teamkänsla? Är mixen av kundkontakt, teknik och försäljning något för dig? Har du ett stort tekniskt intresse och vill jobba med innesälj – gärna inom mätteknik?

Vi har en fantastisk historia, men vi är inte mycket för nostalgiska tillbakablickar. Vårt fokus är alltid att förse dig med det senaste och bästa inom avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden. Det har vi gjort i över 125 år och kanske är det därför vi med rätta kallar oss processindustrins bäste vän.

En del av det beror förstås på att vi har ett oslagbart sortiment, erbjuder avancerade tjänster, utbildningar, snabb service och förstår oss på branscher med mycket specifika och tuffa krav. Men den stora anledningen till vår framgång stavas folket på Fagerberg och den anda som präglar allt vi gör. Vi har förmodligen fler leenden än ventiler på lager – och då har vi ändå rätt många hundra kvadrat lagerhyllor.

Om tjänsten

Du kommer främst arbeta med orderhantering, likaså brett inom administrativa arbetsuppgifter samt supporta distriktets kunder och Fagerbergs utesäljare som befinner sig runt om i Sverige. Det kan exempelvis vara frågor gällande prisuppgifter, anbud och leveranstider.

 • Handlägga kundorder, skicka beställningar till leverantörer, godkänna ordererkännanden och kontrollera priser, leveranstider, produkter och arbeta med teknisk dokumentation

 • Att löpande bevaka kundorder och leverantörsbeställningar enligt gällande rutinbeskrivning

 • Svara för att fastställda prisnivåer, rabatter, försäljningsvillkor samt kundregister upprätthålls med ständiga uppgraderingar

 • Ge support till kunder via telefon

 • Det kan även förekomma utarbetning av anbud som tekniskt motsvarar kundens krav med rätt produkt på rätt applikation

Vi söker dig som
 • Besitter ett tekniskt intresse, exemplifiera gärna detta i din ansökan.

 • Har en eftergymnasial utbildning, meriterande om den är tekniskt inriktad, fördelaktigt inom automation och/eller elektronik.

 • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

 • Har goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har:

 • Arbetat i något affärssystem - gärna Jeeves och/eller Business Central

 • Tidigare erfarenhet av CRM-systemet LIME

Som person är du:

 • Strukturerad och ordningsam

 • Kommunikativ

 • Serviceinriktad där kunden alltid är i fokus

 • Har god samarbetsförmåga

Ansök här
Om anställningen

Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval, tester och en bakgrundskontroll att genomföras.

Omfattning: Heltid, vikariat på minst ett år med möjlighet till förlängning.

Önskat startdatum: September 2024 eller enligt överenskommelse.

Placering: Frölunda, Göteborg.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Spontanansökan

Vi använder cookies på den här sidan

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att kunna visa personligt anpassat innehåll, analysera trafiken på sidan och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att välja ”Jag accepterar” ger du ditt samtycke. Du kan också välja ”inställningar” för att göra egna val.