Certifiering

Så gör Fagerberg vardagen bättre för processindustrin.

KVALITETSSTYRNING OCH HÅLLBARHET
Fagerberg arbetar med kvalitetsstyrning och att minimera vår miljöbelastning. Vi är tredjepartscertifierade mot kvalitets- och miljöledningsstandarderna ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015 samt certifierade och registrerade i pre-qualification-system och FTI-registret. Ovan kräver att vi definierar våra processer, ständigt mäter och förbättrar vår verksamhet mot beslutade mål samt mäter graden av kundtillfredsställelse.

LEVERANTÖR TILL KÄRNKRAFTINDUSTRI
Fagerberg är leverantör till skandinavisk kärnkraftindustri och har ramavtal med samtliga svenska kärnkraftverk. För att godkännas har vi genom kraftverkens leverantörsbedömningar visat att vi har rutiner, kunskap och givetvis produkter som motsvarar kärnkraftindustrins och strålskyddsmyndighetens (SSM) krav och regelverk.

HÖGA KRAV PÅ VÅRA PRODUKTER
Vi arbetar med underleverantörer till svensk och utländsk kärnkraftindustri, till exempel AREVA, Westinghouse, Alstom och Siemens. Vi arbetar också med SIL-klassade produkter och svarar gärna på frågor runt QA-rutiner, kvalitetskrav, standarder etc.

Våra produkter levereras i utföranden som motsvarar tillämpliga delar av gällande EU-direktiv (bl.a. ”PED” och ”ATEX”). Produkterna kan levereras i speciella material, med önskade provningar och kontroller samt med intyg och övrig dokumentation som tillgodoser högre krav än vad som normalt krävs i EU-direktiven.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta våra produktansvariga för respektive produktområde.

Vi använder cookies på den här sidan

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att kunna visa personligt anpassat innehåll, analysera trafiken på sidan och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att välja ”Jag accepterar” ger du ditt samtycke. Du kan också välja ”inställningar” för att göra egna val.