Välkommen till processindustrins bäste vän

Varje dag kan du räkna med att 60 Fagerbergare genom hårt arbete, djup kunskap och inte minst en stor passion ser till att dina processer flödar precis som du vill. Precis som vi gjort sedan 1897. Läs mer om oss nedan.

Så gör Fagerberg vardagen bättre för processindustrin.

Varje dag kan du räkna med att 60 Fagerbergare genom hårt arbete, djup kunskap och inte minst en stor passion ser till att dina processer flödar precis som du vill. Precis som vi gjort sedan 1897. Läs mer om oss nedan.

Vi har en fantastisk historia, men vi är inte mycket för nostalgiska tillbakablickar. Vårt fokus är alltid att förse dig med det senaste och bästa inom avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden. Det har vi gjort i över 125 år och kanske är det därför vi med rätta kallar oss processindustrins bäste vän.

En del av det beror förstås på att vi har ett oslagbart sortiment, erbjuder avancerade tjänster, utbildningar, snabb service och förstår oss på branscher med mycket specifika och tuffa krav. Men den stora anledningen till vår framgång stavas folket på Fagerberg och den anda som präglar allt vi gör. Vi har förmodligen fler leenden än ventiler på lager – och då har vi ändå rätt många hundra kvadrat lagerhyllor.

Oavsett om det handlar om den minsta ventil eller en komplex helhetslösning finns det ett löfte som vi alltid håller i leveranser: Ett perfekt flöde. För dig.

Eftersom vi har funnits sedan i slutet av 1800-talet vet vi att tiderna förändras. Därför slutar vi aldrig utvecklas. Vi vet det mesta om nuet, men framtiden kommer att se annorlunda ut. Men en sak är säker – Fagerberg brinner mer än de flesta för att förstå den så att vi förblir processindustrins bäste vän.

Det här är något som våra drygt 60 anställda skriver under på och utstrålar varje dag. Idag omsätter vi runt 400 MSEK (2023). Vårt huvudkontor finns i Göteborg och vi är ett av cirka 200 företag i Indutradekoncernen.

Vi använder cookies på den här sidan

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att kunna visa personligt anpassat innehåll, analysera trafiken på sidan och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att välja ”Jag accepterar” ger du ditt samtycke. Du kan också välja ”inställningar” för att göra egna val.