En ovärderlig rådgivare som vet hur läckor tätas

Så gör Fagerberg vardagen bättre för processindustrin.

Design Chemistry

Designed Chemistry i Göta tillverkar katalysatorer till plastindustrin och har utvecklat processer för att tillverka dessa mer energisnålt och effektivt. Däremot kommer ingen av bolaget experter från ventilbranschen, varför Fagerberg varit till stor hjälp under såväl tillväxt som när problem uppstått.

Efter drygt tio års tillväxt, där nya system tillkommit, vet Malena Stark på Designed Chemistry i Göta hur viktigt det är med en pålitlig partner när det handlar om ventiler. Hon och hennes kollegor erbjuder katalysatorer som gör processerna i plastindustrin bättre och minst lika viktigt är det att processerna på hemmaplan har rätt flöde.

Att Fagerberg är en omtyckt partner både när det gäller val av ventiler som dokumentation är tydligt. Samtidigt är det Fagerbergs förmåga att finnas där när behovet är akut som Malena Stark lyfter fram som allra viktigast.

”Vi hade ett mindre läckage hösten 2023 och då var Fagerbergs expertis och bemötande ovärderliga”, säger hon och förklarar hur snabbt och smidigt hjälpen kom när den behövdes.

”Samma dag som vi upptäckte läckaget hade vi ett möte. Fagerberg kom hit, tittade på problemet och återkom snabbt med en smidig lösning som minimerade risken för framtida läckage.”

Hon lyfter hur Fagerberg alltid ställer rätt frågor, tydligt månar om att få med Designed Chemistrys operatörer och bistår med tips kring handhavandet. För Malena Stark är den typen av rådgivning och att Fagerberg levererar lösningar snarare än produkter viktiga kvaliteter.

”Vi är inte från ventilbranschen, så att prata med någon som förstår hur olika ventiler hanterar aggressiv media är avgörande för att vi ska känna oss trygga. Känslan är att Fagerberg förstår vad vi menar när vi förklarar våra utmaningar och vet precis vilka ventiler som passar till olika saker”, säger hon och avslutar:

”Oavsett vad som händer vet vi att Fagerberg agerar på direkten. Att snabbt identifiera problemet och sedan lösa det är de verkligen bra på.”

Vi använder cookies på den här sidan

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att kunna visa personligt anpassat innehåll, analysera trafiken på sidan och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att välja ”Jag accepterar” ger du ditt samtycke. Du kan också välja ”inställningar” för att göra egna val.