Vad du än behöver. När som helst.

Du vill inte ha dyrbara driftstopp. Våra produkter och tjänster minimerar risken för dem, men det oväntade kan hända –och då finns vi där för dig.

Så gör Fagerberg vardagen bättre för processindustrin.

Du vill inte ha dyrbara driftstopp. Våra produkter och tjänster minimerar risken för dem, men det oväntade kan hända –och då finns vi där för dig.

En bra början: serviceavtal

Med ett serviceavtal ingår förebyggande och felavhjälpande service vilket gör att dina produkter håller längre och presterar bättre. Naturligtvis är varje serviceavtal unikt, det handlar trots allt om vad som är bäst för dig. Lika givet är att alla avtal har en sak gemensamt – de gör din vardag enklare och mer kostnadseffektiv.

Service hos oss – eller där det passar dig

Våra serviceverkstäder utför alla typer av service, underhåll och reparationer, men också konstruktioner, montage och modifieringar. Och vi är inte bara händiga med verktyg, du får också högklassig support och goda råd via telefon eller e-post.

Självklart utför vi mer än gärna all service på din anläggning, om du så önskar.

Vi håller koll på dina instrument

Behöver dina mätinstrument kalibreras eller kontrolleras? Krävs en ny typ av mätare, eller känns det som att något inte fungerar? Det enklaste sättet att få svar på de frågorna är att vi kommer ut, undersöker, reparerar och, om så behövs, föreslår en ny lösning.

Så här enkelt felsöker du induktiva flödesmätare
Klicka här

… och hyr ut instrument dessutom

Ibland är det bättre att hyra instrument i stället för att köpa, exempelvis vid revisioner och reparationer. När du hyr från oss får du kontinuitet i mätningarna och rätt resultat, givet att våra produkter är av finaste märke.

Rätt ventil för din verksamhet

För att du ska få ut maximalt av dina ventiler tillverkar vi kompletterande detaljer och tillbehör i vår verkstad. Vi monterar, modifierar och anpassar dem också så att ditt ventilpaket blir perfekt för just din miljö.

Hittar du inte vad du söker?

Kontakta någon av oss så ser vi till att hjälpa dig rätt.

Kontakta oss
Vi använder cookies på den här sidan

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att kunna visa personligt anpassat innehåll, analysera trafiken på sidan och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att välja ”Jag accepterar” ger du ditt samtycke. Du kan också välja ”inställningar” för att göra egna val.