Från produkt till totallösning (och allt däremellan)

När du vill ha mer än högklassiga produkter har vi ett smörgåsbord av tjänster, med allt från kompletta lösningar till mer specifika insatser. Var och när vi kliver in avgör du, men vad du alltid får är full uppmärksamhet från dedikerade Fagerbergare i såväl stort som smått. Här följer en kort introduktion till våra tjänster, och självklart anpassar vi din lösning utifrån dina specifika behov.

Så gör Fagerberg vardagen bättre för processindustrin.

När du vill ha mer än högklassiga produkter har vi ett smörgåsbord av tjänster, med allt från kompletta lösningar till mer specifika insatser. Var och när vi kliver in avgör du, men vad du alltid får är full uppmärksamhet från dedikerade Fagerbergare i såväl stort som smått. Här följer en kort introduktion till våra tjänster, och självklart anpassar vi din lösning utifrån dina specifika behov.

All-inclusive – från start till mål

Det här är valet när du vill luta dig tillbaka och låta oss sköta allt från offert till installation och uppföljning. Vi planerar, väljer, dimensionerar, konstruerar, monterar, installerar och bistår med uppstart och utbildning. Dessutom sköter vi funktionskontroller, kvalificering och mätosäkerhetsanalyser samt finns med under driftstiden med underhållstjänster, omkalibreringar och service. Och när produkterna gjort sitt, tar vi vårt producentansvar. Snacka om all-inclusive med bättre eftersmak än några veckor på valfritt solhotell.

Projektledning med helhetsansvar

Vad sägs om att slippa pusslandet som komplexa projekt innebär? Välj oss, så ser vi till att allt kommer fram i rätt tid, till rätt plats och på
rätt sätt. Vi sköter dokumentation, kvalitet, logistik, märkning, besiktning, leveranser och uppföljning. Du får löpande information, snabba statusuppdateringar och kan lugnt konstatera att Fagerberg fixar det.

Teknisk spetskunskap

Ett tidigt samtal till oss sparar tid och pengar. Det gör att du får rätt produkter och lösningar för uppgiften. Istället för att samordna och hålla reda på flera leverantörer pratar du bara med oss. Därefter tar vi fram en teknisk lösning där varje del bidrar till en helrätt helhet.

Automatisering

Att ta steget till ökad övervakning, fjärrstyrning och datainsamling kan kännas överväldigande. En bra idé är att överlåta jobbet till oss. Vi hanterar allt från projektstart till slutleverans, inklusive val av mätinstrument och ventiler samt skapande av apparatskåp.

Förprojektering

Ju tidigare vi kikar på ditt projekt, desto bättre blir resultatet. Dessutom sparar du tid, pengar och merarbete. Genom att vi kan påverka konstruktioner och annat kan vi dessutom både sänka kostnader på kort sikt och förbättra din investering över tid.

Uppstarts- och inkopplingskontroll

Vill du ha extra trygghet när du anlitat en annan installatör eller montör hjälper vi gärna till vid uppstart. Våra tekniker kontrollerar inkopplingar och inställningar, gör en diagnostisk bedömning och säkrar att allt är i fullgott skick. Dessutom registrerar vi tag-nr, typ/modell samt serienummer och genomför en förenklad mätosäkerhetsanalys. Skulle vi upptäcka något felaktigt meddelar vi det, så att du kan åtgärda det innan driftstart.

Funktionskontroll

Här utför vi tester på din installations mätkretsar. Det kan innebära att flera temperaturgivare i samma rör jämförs. Eller att en tank töms genom en flödesmätare för att, utifrån signalerna, kontrollera att nivåmätare och flödesmätare fungerar på rätt sätt. Ibland kan det till och med innebära en komplett kalibrering av installationen.

Mätosäkerhetsanalys

Frågetecken är inget kul i kritiska processer. Med den här tjänsten får du tydliga svar på hur pålitliga dina mätvärden är. Och utifrån vår analys får du besked om avvikelsen är att se som normal drift eller om du behöver vidta åtgärder (som vi förstås hjälper dig med).

Förebyggande underhåll

Vill du slippa problem i morgon är det bäst att vi förebygger dem idag. Det gör att du slipper tidsödande reparationer och dyra driftstopp. Och får tillgång till smarta funktionskontroller, schemalagda uppdateringar, internetbaserad övervakning av flödesmätningssystem och mycket mer.

Kalibrering

Rätt kvalitet på mätningar i din process kräver kalibrerade instrument. Det löser vi, antingen genom att kalibrera själva eller som partner till din leverantör.   

Hittar du inte vad du söker?

Kontakta någon av oss så ser vi till att hjälpa dig rätt.

Kontakta oss
Vi använder cookies på den här sidan

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att kunna visa personligt anpassat innehåll, analysera trafiken på sidan och för att förstå var våra besökare kommer ifrån. Genom att välja ”Jag accepterar” ger du ditt samtycke. Du kan också välja ”inställningar” för att göra egna val.