in English

Service

Service skyddar mot dyrbara driftstopp

Våra serviceverkstäder gör montage och kundspecifika anpassningar samt service och underhåll på plats. Vill du göra det riktigt enkelt och kostnadseffektivt för dig tecknar du serviceavtal, helt anpassat till dina behov.

Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal är ett smidigt och kostnadseffektivt sätt för dig att försäkra dig om regelbundet utförda förebyggande och felavhjälpande åtgärder. Detta innebär att dina produkter får ökad livslängd samtidigt som dina system arbetar optimalt.
Serviceavtalets innehåll och utformning baseras på en mängd faktorer, produkternas komplexitet och processpåverkan, krav i ISO-standarder samt din anläggnings unika förutsättningar och behov. Eftersom det finns lika många kriterier och önskemål som det finns företag är våra serviceavtal alltid specialanpassade.  Vill du veta mer? Tveka inte, kontakta oss!

För mer information:
Magnus Wannberg Instrument
Niklas Munkby Ventil
Robert Elmquist Tryckavsäkring

Instrument

Vi tar hand om hela processen för mätning

Mätinstrument blir alltmer avancerade och måste kalibreras och kontrolleras med regelbundna intervaller. Har du fått indikationer på att du behöver en ny typ av flödesmätare eller misstänker du att din tryckmätare inte fungerar normalt? Då åker vi ut till dig och jämför dina befintliga instrument med tillförlitliga referensinstrument. Defekta instrument tar vi med oss till verkstaden och reparerar. Behövs ökad prestanda eller ny funktionalitet tar vi fram förslag på en skräddarsydd lösning.

 

För mer information:
Magnus Wannberg
Telefon: 0706-35 37 43

Så här gör du felsökning på induktiva flödesmätare  Klicka här

Ventil

Vi anpassar våra produkter till din verklighet

I vår mekaniska verkstad tillverkar vi de detaljer och andra tillbehör som behövs för att till exempel ett ventilpaket ska passa in perfekt i just din miljö. Vi utför också montage, modifieringar och detaljanpassningar på plats.

För mer information:
Niklas Munkby
Telefon: 031-69 37 09

Tryckavsäkring

Vi skyddar din verksamhet från dammexplosioner

Vi skräddarsyr varje applikation så att det ska passa just er verksamhet och våra certifierade servicetekniker utför regelbundet förebyggande underhåll av ditt säkerhetssystem.

För mer information:
Robert Elmquist
Telefon: 031-69 37 45