in English

Vi levererar säkra ventiler till kärnkraftsbranschen

Inom kärnkraften är säkerheten extremt hög och därför ställs det också höga krav på leverantörerna. Vi har därför en särskild avdelning som är specialiserad på just den branschen.

VENTILER MED KÄRNTEKNISKA KRAV

Från vårt ventilsortiment finns bland annat produkter från Thompson Valves (”Ashford”) eftersom den sortens ventiler främst vänder sig till applikationer med kärntekniska krav. Vilket också innebär att Thompson valves är en av våra leverantörer som regelbundet auditeras och därmed 

är godkänd av de svenska kärnkraftverken. De vanligaste typerna omfattas av vårt typkontrollintyg (lnspecta Nuclear AB – nr. 10274) och produkterna kan fås i samtliga kvalitetsklasser (1-3, 4A och 4).

Dokument

I vår produktöversikt, får du precis som namnet avslöjar, en översikt över våra affärsområden och våra produkter. Men du som är intresserad av kärnkraftsbranschen kan även ha nytta av att kolla in vår broschyr som är anpassad just för dig!

Snabbförfrågan

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina branschspecifika utmaningar så kan du göra en snabbförfrågan här bredvid eller kontakta en av våra kundansvariga.

Förfrågningar med bifogade dokument skickas direkt till forfragan@fagerberg.se