in English

Din partner för ventiler och mätinstrument inom papper och massa

I Sverige är vi stolta över vår mångsidiga pappers- och massaindustri. En sektor som skapar allt från högkvalitativa papper till robusta kartonger och innovativa textilfibrer. Varje unik produktionslinje presenterar sin egen uppsättning tekniska utmaningar samt krävande specialanpassade lösningar när det gäller kontroll och mätteknik. Det är här vår expertis gör skillnad.

Unika lösningar för unika processer

Eftersom pappersmassa är en komplex blandning av vatten, fibrer och kemikalier krävs det specialanpassade ventiler och mätinstrument för att säkerställa optimal produktionskvalitet. Med decennier av erfarenhet inom svenska industriella miljöer kan vi stolt säga att vi inte bara förstår dessa unika krav, utan att vi formar lösningarna som möter dem.

Drivna av samarbete och innovation

Tillsammans med våra kunder och partners strävar vi efter att gå längre än standardlösningar. Ett exempel på detta är vår specialutvecklade elektrod som vi utformat i projektform tillsammans med en utvald grupp av våra papperskunder i Sverige. Detta representerar inte bara spetskompetens inom vår bransch, utan också vår övertygelse om att framåtskridande uppstår genom kollaborativ innovation.

Välkommen att upptäcka hur vi kan optimera din pappers- och massaprocess.

Läs mer om Optiflux induktiva flödesmätare.

Dokument

I vår produktöversikt, får du precis som namnet avslöjar, en översikt över våra affärsområden och våra produkter. Men du som är intresserad av Papper & massa-branschen kan även ha nytta av att kolla in vår broschyr som är anpassad just för dig!

Snabbförfrågan

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina branschspecifika utmaningar så kan du göra en snabbförfrågan här bredvid eller kontakta en av våra kundansvariga.

Förfrågningar med bifogade dokument skickas direkt till forfragan@fagerberg.se