in English

Det här är tjänsten för dig som är utbildad inom maskinteknik, mekanik, automation eller liknande, alternativt har erfarenhet av en liknande roll. Gillar du mixen med kundkontakt, teknik och försäljning så är detta rätt för dig. Fagerberg erbjuder goda arbetsvillkor med bra förmåner och framtida utvecklingsmöjligheter. Om det låter som något för dig, läs mer och skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

På Fagerberg får du chansen att arbeta i ett väletablerat företag som förser svensk processindustri med ventiler och mätinstrument. Som ny i rollen får du en gedigen introduktion i form av intern utbildning i Fagerbergs produkter och system samt att du kommer att skugga en mer erfaren offertingenjör. För rätt person finns också stora utvecklingsmöjligheter genom att addera ansvarsområden i tjänsten såsom mer kundansvar eller produktansvar.

Vad som utmärker Fagerberg som arbetsplats är tydliga värderingar och gemensamma målsättningar vilket bidrar till bra gemenskap och härlig team-känsla. Vi värdesätter individen och trivsel är högt på agendan. Vi tror på frihet under ansvar och har goda förmåner som bidrar till ett bra arbetsklimat. Hela avdelningen sitter samlat i egna rum på gemensamt våningsplan.

Arbetsuppgifter

Huvuduppgiften är att utifrån tekniska specifikationer skapa genomtänkta, tydliga och säljande offerter. Till din hjälp har du en stab av specialister då det gäller applikationer, standarder och regelverk, men också kollegor som vet hur marknaden fungerar.

Du kommer bland annat arbeta med:
 • Offertframtagning
 • Prisberäkningar
 • Dimensionering av ventiler
 • Vara rådgivande mot kunder kring lämpliga ventilösningar
Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning inom maskinteknik, mekatronik eller automation alternativt liknande YH-utbilding
 • Har mycket goda kunskaper i Excel
 • Kan svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat i affärssystem Jeeves och har arbetslivserfarenhet av en liknande roll tidigare.

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Serviceinriktad
 • Har en god samarbetsförmåga
Övrig information

Start: Oktober eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fagerbergs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här!

För den här tjänsten har vi tagit hjälp av ett rekryteringsföretag. Rekryteringsföretaget är ansvarigt för den allra största delen av rekryteringsprocessen, dvs. tar emot alla ansökningar, gör urval, genomför intervjuer, tar fram slutkandidater m.m. Skickar du in din ansökan till rekryteringsföretaget så är det rekryteringsföretaget som är ansvarigt för sin hanteringen av dina personuppgifter, men eftersom dina ansökningshandlingar kan komma att skickas vidare till oss vill vi att du redan nu även ska få reda på hur vi i så fall kommer att hantera dina personuppgifter. Information om hur vi kan komma att behandla dina personuppgifter hittar du  här i vår Integritetspolicy för rekrytering.

  Kul! Finns det ingen tjänst att söka så är du välkommen med din spontanansökan!

   

  • BIFOGA CV.