in English

Har du erfarenhet inom industrin och ett stort intresse för teknik? Trivs du med ett mångsidigt och självständigt arbete? Då är det dig Fagerberg söker som servicetekniker! Hos Fagerberg får du chansen att ta del av en härlig företagskultur, bra förmåner och framtida utvecklingsmöjligheter. Tveka inte att söka redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten:

På Fagerberg får du chansen att arbeta i ett väletablerat företag som förser svensk processindustri med mätinstrument och ventiler. Som ny i rollen får du en gedigen introduktion i form av intern utbildning i Fagerbergs produkter och system samt att du kommer att få skugga en mer erfaren kollega i ditt team. För rätt person finns också utvecklingsmöjligheter genom att addera ansvarsområden i tjänsten.

Vad som utmärker Fagerberg som arbetsplats är tydliga värderingar och gemensamma målsättningar vilket bidrar till en bra gemenskap och en härlig teamkänsla. Vi värdesätter individen och trivsel står alltid högt på agendan. På Fagerberg har du frihet under ansvar och goda förmåner som bidrar till ett bra arbetsklimat.

Arbetsuppgifter:

I arbetet som servicetekniker ingår varierade uppgifter både inom armatur- och instrumentverkstad. Du kommer till exempel att montera och programmera kundanpassade lösningar i vår verkstad, men även få möjligheten att åka ut till kunder och på plats utföra service och felsökning av företagets produkter. I rollen som servicetekniker ingår även att du tar ansvar för administration kopplat till det arbete du utför. Arbetsuppgifterna består av bland annat:

 • Montera ihop och bygga om ventilpaket.
 • Programmera el-styrda ventiler och mätinstrument efter kundens behov.
 • Åka ut till kund och felsöka/reparera produkter.
 • Viss kontroll av certifikat.

Som servicetekniker på Fagerberg kan det även komma att innebära ett mindre antal planerade övernattningar.

Vi söker dig som:

  • B-körkort.
  • Gärna något års erfarenhet i verkstad eller dylikt.
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Besitter ett tekniskt intresse, exemplifiera gärna.
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet.

  Det är meriterande om du har:

  • Mekanisk erfarenhet.
  • Praktisk gymnasieutbildning.
  • Truckkort.
  • Utbildning inom el och automation.

    Vi söker dig som tycker det är kul med teknik och trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete och gillar att arbeta självständigt. Arbetet innebär främst montage av kundanpassade lösningar i vår verkstad.

    

   Övrig information
   Start:
   Omgående eller enligt överenskommelse.
   Plats: Klangfärgsgatan 25-27, Västra frölunda/Göteborg
   Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning
   Lön: Marknadsmässig

   Ansökan

   Skicka din ansökan via formuläret nedan.

   Har du frågor om tjänsten?

   Kontakta Magnus Wannberg eller Anna Emanuelson som gärna svarar på dina frågor.

   Magnus: 031-693786, magnus.wannberg@fagerberg.se
   Anna: 031-693756, anna.emanuelson@fagerberg.se

   Information om hur vi kan komma att behandla dina personuppgifter hittar du  här i vår Integritetspolicy för rekrytering.

    Om rollen

    Fagerberg verkar inom en komplex bransch och tillhandahåller ventiler och instrument till den svenska processindustrin. Företaget har ett härligt och välkomnande gäng av säljare och produktspecialister, och man behöver nu hjälp av en person som kan hjälpa Fagerberg att driva dess IT-utveckling framåt. I rollen behöver du lära känna bolagets IT-miljö och leverantörstjänster, förstå och kartlägga bolagets processer samt lyssna in verksamhetsbehov.

    I rollen tar du ett övergripande ansvar för digitala system och säkerställer att bolaget har rätt leverantörer av digitala lösningar. Du leder bolagets arbete med vidareutveckling av dess IT och digitalisering, genom att översätta övergripande mål och strategi till digitala och automatiserade lösningar, samt att driva implementation av dessa. Detta innebär arbete med vidareutveckling av bolagets processer, it-system och verktyg, vilket t.ex. innefattar hantering av datalagring, vidareutveckling av e-handel, med mera.

    Om dig

    I rollen som IT-ansvarig behöver du ha gjort motsvarande effektiviserings- och digitaliseringsresa från annat bolag, gärna med erfarenhet inom industriell IT. Du har erfarenhet inom support och infrastruktur och gillar att vara fortsatt hands-on, samt har jobbat med leverantörsstyrning och vidareutveckling av IT-tjänster och lösningar. Du har troligtvis haft ansvar för digitala system som tex. ERP, CRM, Intranät, hemsida och e-handel, samt hanterat projekt på mindre eller mellanstora bolag gällande uppgradering eller ny funktionalitet.

    Vi på Fagerberg gillar att jobba tillsammans i team och är experter inom vårt kompetensområde, men är samtidigt ödmjuka för andras kunskap inom olika områden. Som IT-ansvarig är digitalisering ditt specialistområde, och i rollen behövs en inlyssnande, kommunikativ, hjälpsam och drivande person. Du har troligtvis en relativt senior profil med intresse för människor och teknik, och tycker om att jobba på bolag med bra värderingar, samt att skapa långsiktigt goda resultat genom bra samarbete med kollegor och partners.

    Kontakt och ansökan

    I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, 0723-063526, på Intenso Teknikrekrytering.

    Ansök här!

    För den här tjänsten har vi tagit hjälp av ett rekryteringsföretag. Rekryteringsföretaget är ansvarigt för den allra största delen av rekryteringsprocessen, dvs. tar emot alla ansökningar, gör urval, genomför intervjuer, tar fram slutkandidater m.m. Skickar du in din ansökan till rekryteringsföretaget så är det rekryteringsföretaget som är ansvarigt för sin hanteringen av dina personuppgifter, men eftersom dina ansökningshandlingar kan komma att skickas vidare till oss vill vi att du redan nu även ska få reda på hur vi i så fall kommer att hantera dina personuppgifter. Information om hur vi kan komma att behandla dina personuppgifter hittar du  här i vår Integritetspolicy för rekrytering.

    Kul!
    Söker du tjänsten som servicetekniker? Då fyller du i  formuläret samt bifogar CV samt eventuellt personligt brev.

    Finns det ingen tjänst ute som passar dig? Då kan du skicka in en spontanansökan!

    • Max filstorlek: 1 GB.
     BIFOGA CV.