Navigation

Om tjänsten

Vi söker dig som är lagspelare samtidigt som du tar egna initiativ och hugger in där det behövs. Du kommer marknadsföra dina produktområden via Gustaf Fagerbergs försäljningsorganisation ut mot svenska marknaden så att produktbudgeten beträffande volym och täckningsbidrag uppfylls. Det innebär en del anbud och kalkylarbete samt mer marknadsmässiga delar som att hemsida och produktmaterial är relevant och marknadsmässigt tilltalande.

Du är en utpräglad lagspelare som trivs att arbeta med affärer och teknik. Du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att se lösningar och utvecklingsmöjligheter. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang. Du har ett affärssinne och tycker samtidigt att det är roligt att jobba praktiskt med våra produkter där du tillsammans med våra leverantörer ser till att vara ständigt i framkant vad det gäller teknisk utveckling. Du har god förmåga att skapa relationer med kunder, leverantörer och medarbetare. Du tycker om att utbilda och har en förmåga att förklara hur det tekniskt fungerar samt att hjälpa människor att förstå nyttan med våra tekniska lösningar.

Vi tror att du har följande erfarenheter och egenskaper:

 • Affärsmannaskap och service
 • Nyfiken och tycker om att arbeta med flera olika arbetsuppgifter
 • Förmåga att hitta lösningar för kunder
 • Erfarenhet från processindustrin och att jobba med processmätteknik är ett plus
 • En teknisk bakgrund samt praktisk kunskap och vilja att arbeta med produkterna i fält
 • Kunskaper och erfarenheter inom vätskeanalys är meriterande
 • Kunskaper och erfarenheter av industriell IT och buss-kommunikation (typ Ethernet, Profibus, Foundation Fieldbus, wireless etc) ser vi som en fördel
 • Förmåga att kommunicera både internt och externt
 • God PC-vana
 • Behärskar engelska i tal och skrift

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete i ett av de marknadsledande bolagen i branschen med starka och långa relationer till sina kunder.

Det är viktigt för Fagerberg att ha medarbetare som trivs och presterar bra och därför erbjuds kunskapsmässig och personlig vidareutveckling samt en hel del gemensamma trevliga aktiviteter.

Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft inom givna ramar. Du kommer att arbeta på kontoret i Göteborg. Du kommer även att resa en del både för att besöka våra kunder runt om i Sverige men också våra leverantörer (framförallt i Europa).

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Omtanken J&M. För mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult
Johan Örtendahl, 0709-95 23 20

Välkommen med din ansökan till
johan@omtankenjm.se

… eller sök tjänsten här!

  Om tjänsten

  Vill du jobba hos branschens mest eftertraktade leverantör?

  Vi behöver förstärka vår ventilavdelning med 2 offertingenjörer. En helt nyinrättad tjänst som vi skapar på grund av ökad efterfrågan och ett utökat produktsortiment. Här har du en unik möjlighet att påverka hur rollen i detalj skall utformas!

  För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter genom att addera ansvarsområden i tjänsten eller få en ny tjänst inom avdelningen eller företaget, exempelvis kundansvar och eller produktansvar.

  Huvuduppgiften är att, som titeln signalerar, utifrån tekniska specifikationer skapa genomtänkta, tydliga och sist men inte minst affärsmässigt säljande offerter. Till din hjälp har du en stab av specialister då det gäller applikationer, standarder och regelverk, men även kommersiellt drivna kollegor med stor erfarenhet och som vet hur marknaden fungerar.

  Vid behov kommer även en mindre del av orderhandläggning ingå i tjänsten.

  Din profil

  För att du skall få ut mesta möjliga av denna tjänst bör du vara en utpräglad lagspelare som gillar teknik och att göra affärer. Du är drivande och tar initiativ samt har förmåga att se lösningar och utvecklingsmöjligheter. För att göra offerter med hög effektivitet och kvalité måste du ha förmågan att jobba strukturerat även då arbetet kan medföra snabba förändringar i prioritering och många bollar i luften.

  Passande egenskaper, erfarenheter:
  Positiv
  Relationsskapande
  Drivs av problemlösning både kommersiellt och tekniskt
  Serviceminded
  Teknisk utbildning
  Viss erfarenhet av processindustrin (t.ex: kemi, kraft, massa & papper, mineralförädling m.m.)
  Erfarenhet från tekniskt säljande företag
  Kunskaper i IT och engelska är ett krav

  Arbetstider och övriga villkor

  Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete i ett gammalt men ändå spänstigt företag som i flera områden är marknadsledande.

  Vi vet att medarbetaren är företagets viktigaste resurs och här erbjuds kunskapsmässig och personlig vidareutveckling samt god gemenskap. Arbetet är fritt och inbjuder till egna initiativ och handlingar. Som stöd finns naturligtvis en arbetsbeskrivning men framförallt trevliga och inspirerande kollegor.

  Arbetstider: Heltid, dagtid
  Placering: Göteborg
  Lön: Marknadsmässig
  Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

  Kontakt

  Fredrik Tanfara
  fredrik.tanfara@tranpenad.se

  Urval och intervjuer kommer ske löpande, tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag!

  k tjänsten här!

   Kul! Även om vi inte har någon ledig tjänst just nu så är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som vill utvecklas tillsammans med oss. 

   Välkommen med din spontanansökan!

   • BIFOGA CV.