in English

Har du en passion för teknik, förmåga att bygga långsiktiga relationer och vill vara med att utveckla marknaden i Stockholmsregionen? Då har vi en spännande möjlighet.

Vår vision är att bli Sveriges mest eftertraktade leverantör av ventiler, instrument och säkerhetssystem. För att nå dit och fortsätta förse svensk processindustri med produkter och kunskap av hög kvalitet söker vi nu en kundansvarig till vår Stockholmsregion.

Dina arbetsuppgifter
Som kundansvarig på vår avdelning för processmätteknik utvecklar du för vår försäljning av processinstrumentering och explosionskydd. Du ansvarar för både befintliga och potentiella kundrelationer på distriktet och är en budbärare av Fagerbergs tre värdeord; omtanke, långsiktighet och resultat. På ett kreativt sätt ser vi att du utvecklar distriktet genom projektbevakning, kartläggning av beslutsfattare, ta fram mål och aktivitetsplan samt behovsanalyser.

Som kundansvarig har du ett nära samarbete med dina kollegor och en fantastisk support. Du kommer vara behjälplig med utbildning av kund, utreda kundreklamationer samt bereda kundärenden så att det interna arbetet med offerter och andra kundärenden går så smidigt som möjligt. Vårt gemensamma fokus är en nöjd kund!

Din profil
Att du har en teknisk bakgrund är viktigt, men vi tror att viljan att lära sig är viktigare. För att bli framgångsrik hos våra kunder är du en affärsmässig person med god problemlösningsförmåga. Du tycker om sociala kontakter, drivs av att göra lönsamma affärer och vill med stort engagemang förstå dina kunders verksamhet.

Du har ansvar för ditt distrikt och därmed har du möjligheten att planera ditt arbete på ett sätt som passar dig.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
• Erfarenhet från närliggande bransch.
• Tidigare säljerfarenhet eller motsvarande roll med affärsrelationer.
• Stort tekniskt intresse.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig
Vad som utmärker Fagerberg som arbetsplats är tydliga värderingar och gemensamma målsättningar, vilket bidrar till god gemenskap och härlig teamkänsla. Vi värdesätter individen och att du som medarbetare har kul på jobbet är högt på agendan. Vi tror på frihet under ansvar och har goda förmåner som bidrar till ett bra arbetsklimat. Du kommer få en gedigen introduktion i form av intern utbildning i Fagerbergs produkter och system.

Om oss
Fagerberg har försett svensk industri med senaste teknik för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden sedan 1897. Idag erbjuder vi Nordens största samlade sortiment av ventiler och instrument samt manöverdon, tryckavsäkring och explosionsskydd till kärnkrafts-, kemi-, petrokemi- och läkemedelsindustrin. Det är branscher med höga krav på såväl produktkvalitet och tillgänglighet som på kompetens och kvalitetssystem.

Fagerberg omsätter ca 250–300 mkr och har ca 60 anställda. Huvudkontoret finns i Göteborg och företaget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Fagerberg ingår i Indutrade-koncernen.

Vill du veta mer om oss? Gå då in på vår hemsida www.fagerberg.se, där kan du även se vår film och därmed träffa några av oss.

Din ansökan
Fagerberg har i denna rekrytering valt att samarbeta med Select Executive Search. Du kan ansöka till denna tjänst genom att skicka ditt CV och personligt brev på www.selectexecutivesearch.se. Vi tillämpar löpande urval så skicka din ansökan direkt, dock senast den 13 oktober.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Select Executive Search, Marie Bubach på telefonnummer 0707607243 alternativt Cornelia Gustafsson på telefonnummer 0727299654.

Ansök här!

För den här tjänsten har vi tagit hjälp av ett rekryteringsföretag. Rekryteringsföretaget är ansvarigt för den allra största delen av rekryteringsprocessen, dvs. tar emot alla ansökningar, gör urval, genomför intervjuer, tar fram slutkandidater m.m. Skickar du in din ansökan till rekryteringsföretaget så är det rekryteringsföretaget som är ansvarigt för sin hanteringen av dina personuppgifter, men eftersom dina ansökningshandlingar kan komma att skickas vidare till oss vill vi att du redan nu även ska få reda på hur vi i så fall kommer att hantera dina personuppgifter. Information om hur vi kan komma att behandla dina personuppgifter hittar du  här i vår Integritetspolicy för rekrytering.

    Kul! Just nu finns det inga lediga tjänster men du är välkommen med din spontanansökan!

     

    • BIFOGA CV.