in English

Vi söker dig som är lagspelare samtidigt som du tar egna initiativ och hugger in där det behövs. Du kommer arbeta både i vår egen verkstad samt vara ute hos våra kunder och starta upp, felsöka och serva våra produkter på plats. I verkstaden ingår montering, service, kalibrering samt funktionstestning av vårt produktsortiment. Efterhand kommer även kundsupport på telefon att ingå i tjänsten.

Du är en lagspelare som trivs att arbeta med kunder, du gillar att meka och skruva samt lösa tekniska problem. Du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att se lösningar och utvecklingsmöjligheter. För oss är våra kunder drivkraften till att göra ett bra jobb och vi gör det tillsammans och med glädje. Vi värdesätter att du tar egna initiativ och löser de uppgifter som du förväntas göra efter eget huvud och med en hög kvalitet.

Vi tror att du har följande erfarenheter och egenskaper:
• Kundorienterad och serviceminded
• Nyfiken och tycker om att arbeta med flera olika arbetsuppgifter
• Förmåga att hitta lösningar för kunder
• Gillar att arbeta praktiskt med teknik
• Ett tekniskt intresse och kunskap
• Kunskaper och erfarenheter inom el är meriterande
• Förmåga att kommunicera både internt och externt
• Körkort ett krav, truckkort ett plus

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete i ett av de marknadsledande bolagen i branschen med starka och långa relationer till sina kunder. Det är viktigt för Fagerberg att ha medarbetare som trivs och presterar bra och därför erbjuds kunskapsmässig och personlig vidareutveckling samt en hel del gemensamma trevliga aktiviteter. Tjänsten erbjuder en del utrymme för egen handlingskraft inom givna ramar. Du kommer att arbeta på verkstaden och lagret i Göteborg. Du kommer även att resa en del både för att starta upp och göra service ute hos våra kunder runt om i Sverige. Resor inom Norden och i Europa kan förekomma.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med CT Imago.
För mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Örtendahl på 0709-95 23 20
Välkommen med din ansökan till johan@ctimago.se

  Välkommen med din ansökan!

   Kul! Även om vi inte har någon ledig tjänst just nu så är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som vill utvecklas tillsammans med oss. 

   Välkommen med din spontanansökan!

    

   • BIFOGA CV.