in English

Vill du spendera dagarna i hjärtat av Fagerberg? I många år har Fagerberg försett svensk industri med den senaste tekniken för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden. Vi har en omhändertagande och generös företagskultur som månar om din personliga utveckling. Nu söker vi en ekonomiassistent/receptionist till vår ekonomiavdelning, är det dig vi söker?

Om tjänsten som ekonomiassistent/receptionist
Du kommer vara vårt ansikte utåt men också en viktig länk till våra leverantörer. Med noggrannhet och känsla för struktur ser du till att våra leverantörsfakturor kommer in i systemet och betalas i tid. Du kommer ha hand om fakturering, inköp, in- och utgående post, matbeställningar samt att se till att vi har en trivsam miljö i vår entré och reception. Du kommer att ingå i ett härligt team på fyra personer och rapportera till ekonomichefen. Men som Fagerbergs mittpunkt lär du snabbt känna alla på företaget!

Vi söker dig som …
… gillar siffror och struktur i kombination med att du har en social och positiv personlighet. Du gillar att hjälpa till där det behövs och ger det lilla extra när deadline närmar sig. Gillar du att skratta och ha kul på jobbet? Älskar du lunchpromenader? I så fall kommer du att stortrivas hos oss på Fagerberg.

Våra önskemål om dig:

 • Erfarenhet inom ekonomi, gärna leverantörsreskontra
 • Social och positiv
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Meriterande med Jeeves eller liknande affärssystem

Vad Fagerberg erbjuder dig
Här kliver du in till ett företag med många år i branschen och med visionen att bli Sveriges mest eftertraktade leverantör av ventiler, instrument och säkerhetssystem. Vi bryr oss om våra kunder, partners och inte minst om varandra. På fredagar äter vi frukost ihop och under veckan finns ett förmånligt luncherbjudande via catering. Möjlighet till avslappning i form av massage på arbetstid ges också. Vill du vara en del av en varm och prestigelös företagskultur med stor frihet?

Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Klangfärgsgatan 25-27, Västra frölunda/Göteborg
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön
Kontakt: Åsa Hendberg, asa.hendberg@fagerberg.se
Sista ansökningsdatum: 2019-05-30

Ansökan
Du söker tjänsten genom att bifoga CV via formuläret nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Information om hur vi kan komma att behandla dina personuppgifter hittar du  här i vår Integritetspolicy för rekrytering.

  Kul att du vill jobba hos oss!

  Finns det ingen tjänst som passar dig så är du välkommen med din spontanansökan!

   

  • BIFOGA CV.