in English

Innesäljare/orderhandläggare med distriktsansvar till ventilavdelningen på Fagerberg!

Vi söker nu dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som innesäljare, orderhandläggare eller liknande tjänst. Vill du ha mixen av kundkontakt, teknik och försäljning så är detta rätt roll för dig! Fagerberg erbjuder goda arbetsvillkor, en öppen företagskultur, bra förmåner och framtida utvecklingsmöjligheter. Om det låter som något för dig, läs mer och skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
På Fagerberg får du chansen att arbeta i ett väletablerat företag som förser svensk processindustri med ventiler och mätinstrument. Som ny i rollen får du en gedigen introduktion i form av intern utbildning i Fagerbergs produkter och system samt att du kommer att få skugga en mer erfaren kollega i ditt team. För rätt person finns också utvecklingsmöjligheter genom att addera ansvarsområden i tjänsten.

Vad som utmärker Fagerberg som arbetsplats är tydliga värderingar och gemensamma målsättningar vilket bidrar till en bra gemenskap och en härlig team-känsla. De värdesätter individen och trivsel är alltid högt på agendan. På Fagerberg har du frihet under ansvar och goda förmåner som bidrar till ett bra arbetsklimat. Hela avdelningen sitter samlat i egna rum på gemensamt våningsplan och du kommer ha nära kontakt med våra offertingenjörer och produktchefer men också övriga avdelningar som produktion, logistik, inköp etc.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta brett med administrativa arbetsuppgifter och supportera distriktets kunder och Fagerbergs utesäljare som befinner sig runt om i Sverige. Det kan exempelvis vara frågor gällande prisuppgifter, anbud, leveranstider, orderhantering m.m. Detta så att utesäljaren får den nödvändiga support som krävs för att säkerställa nöjda kunder och ett fortsatt orderinflöde.

Du kommer bland annat att arbeta med:
Handlägga kundorder, skicka beställningar till leverantörer, godkänna ordererkännanden och kontrollera priser, leveranstider, produkter och teknisk dokumentation m.m.
Mot kunder utarbeta anbud som tekniskt motsvarar kundens krav med rätt produkt på rätt applikation.
Vid behov och överenskommelse med chefen agera som projektledare, och ansvara för att projektmöte hålles med relevanta deltagare.
Att löpande bevaka kundorder och leverantörsbeställningar enligt gällande rutinbeskrivning.
Kommunicera med utesäljarna och övriga inblandade och svara för att fastställda prisnivåer, rabatter, försäljningsvillkor samt kundregister upprätthålles med ständiga uppgraderingar.
Supporta kunder via telefon.

Vi söker dig som
Har minst 1 års arbetslivserfarenhet av en tidigare liknande roll.
Har en fullständig gymnasieutbildning, meriterande om den är tekniskt inriktad.
Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
Har goda kunskaper i Office 365 och Excel.

Det är meriterande om du har:
Någon form av eftergymnasial utbildning inom teknik/automation.
Arbetat i något affärssystem som exempelvis Jeeves eller Lime.

Som person är du:
Strukturerad
Kommunikativ
Serviceinriktad
Har en god samarbetsförmåga

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning.
Lön: Marknadsmässig.
Placering: Klangfärgsgatan 25-27, 426 52 Västra Frölunda.

Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fagerbergs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Har du frågor om tjänsten?
Philip Arcangioli eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgj02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15047134

Ansök här!

För den här tjänsten har vi tagit hjälp av ett rekryteringsföretag. Rekryteringsföretaget är ansvarigt för den allra största delen av rekryteringsprocessen, dvs. tar emot alla ansökningar, gör urval, genomför intervjuer, tar fram slutkandidater m.m. Skickar du in din ansökan till rekryteringsföretaget så är det rekryteringsföretaget som är ansvarigt för sin hanteringen av dina personuppgifter, men eftersom dina ansökningshandlingar kan komma att skickas vidare till oss vill vi att du redan nu även ska få reda på hur vi i så fall kommer att hantera dina personuppgifter. Information om hur vi kan komma att behandla dina personuppgifter hittar du  här i vår Integritetspolicy för rekrytering.

    Kul! Finns det ingen tjänst ute som passar dig? Då kan du skicka in en spontanansökan!

    • BIFOGA CV.