in English

04

Jan
2022

Ny trippelexentrisk vridspjällventil

Nyheter

Nu utökar vi vårt produktprogram med en ny ventil från tyska Ari Armaturen. Det är en trippelexentrisk vridspjällventil vid namn Zetrix som  finns i tre utföranden; dubbelflänsad (Fig.016), luggad (Fig.018) och med svetsända (Fig.019).

Det som är unikt med Zetrix är att den finns i stora modeller och räknas som absolut tät i täthetsklass A. Dubbelflänsad går att få upp till DN 1200, med svetsända upp till DN 800 och luggad upp till DN 600. Ett bra komplement till vårt sortiment av Gefa-produkter som erbjuder liknande ventiler i mindre storlekar. Båda levererar kvalitetsventiler från Tyskland.

Ari Armaturen är en ny samarbetspartner för oss, men är ett väletablerat bolag i branschen. Bolaget grundades 1950 av Albert Richter och då bestod produktsortimentet av kägelventiler i gjutjärn i PN 16 från DN 15 till DN 100. Sedan dess har det tillkommit betydligt fler ventiler till portföljen och nu kan du hitta Ari Armaturens produkter över hela världen.

Här hittar du mer information om våra Zetrix-ventiler samt andra trippelexentriska vridspjällventiler från till exempel Gefa.