in English

04

Mar
2020

… Kundansvarig till Norra Norrland.

Aktuellt

Om oss
Fagerberg är det gamla väletablerade teknikhandelsföretaget som styrs med moderna värderingar. Den grundläggande verksamhetsidén är att anpassa och sälja produkter och service för styrning, reglering och mätning av flöden inom svensk processindustri. Företaget representerar en rad världsledande varumärken inom affärsområdena industriventiler och mätinstrument. Ett stort tekniskt kunnande ett väloptimerat lager och en kundanpassningsverkstad är viktiga mervärden.

Vi drivs av att vara den optimala vägen för våra tillverkare att nå den svenska industrimarknaden, vi har passion för konsultativ försäljning och strävar efter långsiktighet och ett gott samarbete både internt och externt.

Företaget omsätter ca 300 mkr med 60 personer anställda. Huvudkontoret finns i Göteborg med lokala kontor i Timrå, Säffle och Stockholm.

Om tjänsten
Vill Du bli en viktig pusselbit i ett framgångsrikt företag med tillväxtambitioner?

Vi har 12 stycken kundansvariga fördelade på tre områden, Södra Sverige, Mellan Sverige och Norra Sverige. Dina tre kollegor i Norr, (varav en är servicetekniker och produktspecialist) utgår från Sundsvallstrakten och bearbetar Södra och mellersta Norrland t.o.m. Umeå,  medan ditt distrikt kommer att sträcka sig från strax norr om Umeå upp till Kiruna.

Du erbjuds en tjänst med frihet under ansvar och en av marknadens starkaste produktportföljer.

Till din hjälp har du 12 produktspecialister som alla är experter inom sitt område, du har även en serviceavdelning och en ”egen” innesäljare som supportar dig och ditt distrikt.

Din roll består i att upprätthålla goda relationer med befintliga kunder och utveckla affären med dessa. Nykundsbearbetning ingår även i tjänsten. Tillsammans med teamet i Göteborg råder du dina kunder till de bästa tekniska lösningarna som är lönsamma för alla parter.

Egenskaper
Vi söker dig som har en erfarenhet av industriell försäljning, gärna mot tung processindustri, du har även god teknisk förståelse och en utbildning/erfarenhet som bekräftar detta.

För att lyckas i rollen är du som person relationsskapande, resultat- och kundorienterad, samt stimuleras av mål och utmaningar. Då tjänsten innebär försäljning mot olika aktörer och befattningar tror vi att du har en mycket god kommunikationsförmåga och är anpassningsbar för både stora och små affärssituationer.

Tjänsten innefattar försäljning av produkter inom Fagerbergs bägge affärsområden vilket kommer att kräva en stor portion av strukturell förmåga.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Johansson niclas.johansson@fagerberg.se

Ansökan
Du söker tjänsten här!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag!