in English

01

Jan
1970

Teknisk säljare till Värmland

Nu söker vi dig som är en driven och nyfiken teknisk säljare som brinner för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder inom processindustrin.
Du erbjuds en tjänst där du blir distriktsansvarig säljare och arbetar med en av marknadens starkaste produktportföljer inom området.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare kommer du att ansvara för våra produktområden processinstrument och industriventiler. Till din hjälp har du produktspecialister, innesäljarfunktion och en serviceavdelning som supportar dig och ditt distrikt. Du kommer att bearbeta nya och befintliga kunder som är verksamma inom processindustrin och driver försäljningsprocessen från initiering och offertarbete till avslut. Som teknisk säljare utför du tekniska behovsanalyser, presenterar och bistår kunden med rådgivning kring våra produkter.

Distriktet blir Värmland med omnjed och du utgår från hemmakontor. Säljteamet består av åtta säljare och tre Key Account Managers, som delvis också är produktansvariga.

Din profil

För att lyckas i rollen som teknisk säljare tror vi att du har tidigare erfarenhet från att jobba med teknisk försäljning inom industrin. Du är bekväm med att självständigt driva på ditt arbete där du proaktivt vårdar och utvecklar din kundstock. Som person är du resultatinriktad med ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social, brinner för att skapa långsiktiga relationer och är bekväm med att röra dig i olika miljöer. Vidare ser vi att du är en kommunikativ lagspelare som kan bygga starka interna och externa nätverk. Du har förmåga att se helheten och trivs i en roll där du är ute på fältet och möter kunden.

  • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av teknisk försäljning inom industrin
  • Produktkunskap inom processinstrument och ventiler är meriterande, likaså kunskap kring automation samt styr- och reglerteknik
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort är ett krav

Välkommen med din ansökan!