in English

01

Jan
1970

IT-ansvarig, Göteborg

Om rollen

Fagerberg verkar inom en komplex bransch och tillhandahåller ventiler och instrument till den svenska processindustrin. Företaget har ett härligt och välkomnande gäng av säljare och produktspecialister, och man behöver nu hjälp av en person som kan hjälpa Fagerberg att driva dess IT-utveckling framåt. I rollen behöver du lära känna bolagets IT-miljö och leverantörstjänster, förstå och kartlägga bolagets processer samt lyssna in verksamhetsbehov.

I rollen tar du ett övergripande ansvar för digitala system och säkerställer att bolaget har rätt leverantörer av digitala lösningar. Du leder bolagets arbete med vidareutveckling av dess IT och digitalisering, genom att översätta övergripande mål och strategi till digitala och automatiserade lösningar, samt att driva implementation av dessa. Detta innebär arbete med vidareutveckling av bolagets processer, it-system och verktyg, vilket t.ex. innefattar hantering av datalagring, vidareutveckling av e-handel, med mera.

Om dig

I rollen som IT-ansvarig behöver du ha gjort motsvarande effektiviserings- och digitaliseringsresa från annat bolag, gärna med erfarenhet inom industriell IT. Du har erfarenhet inom support och infrastruktur och gillar att vara fortsatt hands-on, samt har jobbat med leverantörsstyrning och vidareutveckling av IT-tjänster och lösningar. Du har troligtvis haft ansvar för digitala system som tex. ERP, CRM, Intranät, hemsida och e-handel, samt hanterat projekt på mindre eller mellanstora bolag gällande uppgradering eller ny funktionalitet.

Vi på Fagerberg gillar att jobba tillsammans i team och är experter inom vårt kompetensområde, men är samtidigt ödmjuka för andras kunskap inom olika områden. Som IT-ansvarig är digitalisering ditt specialistområde, och i rollen behövs en inlyssnande, kommunikativ, hjälpsam och drivande person. Du har troligtvis en relativt senior profil med intresse för människor och teknik, och tycker om att jobba på bolag med bra värderingar, samt att skapa långsiktigt goda resultat genom bra samarbete med kollegor och partners.