in English

07

Feb
2023

Samarbetet med Krohne fördjupas

Nyheter

Från och med årsskiftet kan du beställa Krohnes tryckprodukter, Optibar, från Fagerberg.
– Det är ett naturligt steg att ta tillsammans med Fagerberg, säger Wiebren Wiebrens, försäljningschef Europa på Krohne.

Från och med 1 januari 2023 ansvarar Fagerberg för försäljningen av Krohnes tryckprodukter. Genom att ta över försäljningen utav Optibar-serien fördjupar vi vårt samarbete med Krohne och kan idag erbjuda våra kunder ett allt mer komplett Krohne-sortiment.
– Det är oerhört viktigt för oss att ha pålitliga samarbetspartners. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Fagerberg. Vi har alltid varit imponerade av professionaliteten och den kompetens som finns inom företaget, säger Wiebren Wiebrens, försäljningschef Europa på Krohne.

Sedan tidigare ansvarar Fagerberg för försäljningen av Krohnes instrument inom flöde och nivå i Sverige.

Erbjuder ett komplett paket i Sverige

Krohnes tryckprodukter i Sverige har tidigare legat under Krohne Inor. Men med ambitionen att tydligare fördela produktkategorierna på den svenska marknaden har Krohne aktivt valt Fagerberg som samarbetspartner.
– Hos Inor finns ett starkt fokus på temperaturmätning. Med våra samarbetspartners vill vi kunna erbjuda ett komplett paket i Sverige och då är det här ett naturligt steg att ta tillsammans med Fagerberg, säger Wiebren Wiebrens.

Vi är stolta över vårt samarbete med Krohne som har pågått i över 50 år. Med Optibar-serien i vår portfölj får Fagerberg ett komplement som ger ännu bättre förutsättningar att erbjuda våra kunder de bästa helhetslösningarna.
– All inclusive-strategin hos Fagerberg förenar oss. Det är en strategi som jag känner starkt för och något som är positivt även för oss på Krohne, säger Wiebren Wiebrens.