in English

22

May
2018

Nu introducerar vi PR 5437

Nyheter

Den nya PR 5437 sätter riktmärket för prestanda och flexibilitet, genom sin unika och mycket kompakta 7-plints konstruktion, vilket ger det bredaste urvalet av ingångskombinationer för dubbla givare på marknaden. Från 2 x 4-tråds RTD till potentiometeringångar, nu behöver det inte längre kompromissas med givartyper.

Den nya PR 5437 låter kunderna skydda processer med hög integritet, t.ex. i facklings-torn eller reaktorer, med en automatisk reserv i händelse av fel på primär givare, medan man kontinuerligt kontrollerar processvärdenas validitet. Den ger också bästa noggrannhet, stabilitet och tillförlitlighet över ett större omgivande temperaturområde på -50 ° C … + 85 ° C.

Dessutom, säkerställer givarredundans och driftdetektering maximal upptid och processgiltighet, medan NAMUR NE107-överensstämmelsen gör det enklare för processdiagnostik och förebyggande underhållsplanering. En fullständig IEC 61508-2010 funktionell säkerhetsutvärdering upp till SIL 3 innebär också att man kan lita på att PR 5437 presterar i de mest kritiska säkerhetsapplikationerna.